Keulen Bonn Airport

Keulen Bonn Airport


De luchthaven Keulen Bonn Airport ligt in het zuidwesten van de Duitse deelstaat Nordrhein Westfalen. De steden Bonn en Keulen liggen op 20 kilometer afstand van het vliegveld. De Nederlandse grens ligt op nog geen honderd kilometer waardoor Keulen Bonn Airport ook voor de Nederlandse reiziger een interessante vertrekplaats is. Vanuit een aantal Nederlands provincies ligt de Duitse luchthaven zelfs nog dichterbij dan Schiphol. Vanaf Keulen Bonn Airport vliegen luchtvaartmaatschappijen zoals Air Berlin, Easyjet, German Wings en Wizz Air.
 • Met de auto

  Per auto is Keulen Bonn airport eenvoudig te bereiken via de directe aansluiting op de Bundesautobahn 59. Vanaf Arnhem rij je in iets meer dan anderhalf uur naar de luchthaven. Vanuit Maastricht rij je via de A 76 en A-4 in een uur naar Keulen Bonn Aiport.

  Parkeren

  Een van de grootste voordelen van Keulen Born Airport zijn de zeer voordelige parkeertarieven De luchthaven beschikt over in totaal 13000 parkeerplaatsen in drie parkeergarages. In de zogenaamde vakantie parkeergarage kun je voor nog geen zeventig euro je auto twee weken parkeren. Het is aan te raden om vooraf te reserveren.

  Met de trein

  De luchthaven is ook per trein goed te bereiken. Sinds de aansluiting op de Duitse Spoorwegen in 2004 rijden er dagelijks 170 treinen naar het vliegveld. Zo zijn er verbindingen naar onder andere Berlijn, Frankfurt, Koblenz en Stuttgart. Vanaf Amsterdam rijdt er zeven keer per dag een internationale trein naar Keulen; Reisduur circa 2,5 uur. Vanaf Keulen Hauptbahnhof is het vervolgens dan nog een kwartiertje met de S. Bahn naar het vliegveld.
Notabene: Betaling en afhandeling van het taxivervoer naar Keulen Bonn Aiport loopt via de betreffende partner. Hierbij gelden uitsluitend de algemene voorwaarden van de geselecteerde partners. Taxivervoer vliegveld is op geen enkele manier aansprakelijk voor bestellingen die gemaakt worden via onze partners.